Last van mollen in uw tuin?

Mollen bestrijdt u simpel en snel zelf met speciaal carbid!

Er is niets zo vervelend als een mol in uw strak onderhouden tuin.
Gelukkig zijn er tal van producten om van de ongenode gast(en) af te komen. Helaas zijn veel van deze producten niet altijd even dier- en milieuvriendelijk, laat staan handig in gebruik.
Mollen carbid is noch schadelijk voor de dieren noch voor de natuur. Bij correcte werkwijze worden de mollen simpel uit uw tuin verjaagd. Het restproduct (een wit poeder) werkt als kunstmest voor uw tuin.

Mollen carbid bestaat uit kleine steenachtige brokjes. Het carbid wordt in de hopen en/of gangen geplaatst. De brokjes bevatten een zeer penetrante stinkende geur (acetyleengas). Deze geur komt vrij wanneer er een beetje water aan het carbid wordt toegevoegd. De molshopen dienen zo snel mogelijk  goed afgedekt te worden (met een deksel, tegel of gras plag o.i.d.) zodat het acetyleen zich goed kan verspreiden door het gangenstelsel. Door de sterk ontwikkelde reukzin van de mol, pikt deze de geur direct op. Omdat mollen een hekel hebben aan de stank,  zal hij dieper de grond in duiken en snel op zoek gaan naar een nieuw territorium.
Last van woelratten in uw tuin?

Óók dan is ons speciale carbid het meest effectieve product!

De woelrat is familie van de woelmuis en is iets groter dan een mol. Net als mollen, graven woelratten een compleet gangenstelsel en laten regelmatig  zandhoopjes op uw gazon achter. Af en toe maakt de woelrat zelfs gebruik van het gangenstelsel van de mol.

Woelratten reageren hetzelfde op carbid als mollen. Er is iets meer carbid nodig omdat hij iets groter is, maar ook de woelrat zal op zoek gaan naar een ander leefgebied omdat ze de stank van het product niet kunnen waarderen.

Last van woelmuizen in uw tuin?

Zelfs dán is het meest doeltreffende product ons speciale carbid!

Woelmuizen creëren, net als mollen en woelratten, een compleet gangenstelsel in uw tuin. Ze laten niet vaak zandhoopjes (omhoog geduwd zand) achter, waardoor uw tuin meer op een gatenkaas lijkt. Hierdoor moet er vaak een groter oppervlak afgedekt worden na behandeling met carbid. Hiervoor zou je meerdere tegels naast elkaar kunnen gebruiken bijvoorbeeld of een stuk zeil. U zult merken dat de woelmuizen, net als de woelratten en de mollen, uw tuin opeens niet meer zo aantrekkelijk vinden. Ook zij zullen snel opzoek gaan naar een nieuwe leefomgeving.

Producten zijn af te halen in onze winkel of te bestellen in onze webshop.
www.melkbusshop.nl

Melkbusshop Afhaalwinkel
Dokter Larijweg 117
7961 NR Ruinerwold (buurtschap Oosteinde)
Tel.: 06 117 36 51
Voor de actuele openingstijden klik hier >>>